Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Εκδήλωση του 1ου ΣΔΕ Λάρισας στο Μουσικό Γυμνάσιο με το τέλος της σχολικής χρονιάς.


Με το τέλος της σχολικής χρονιάς το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας οργανώνει εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού γυμνασίου Λάρισας. Στην εκδήλωση  θα παρουσιαστεί η δουλειά που έγινε στα τέσσερα διαθεματικά σχέδια δράσης (projects) που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. 
  • Μια ομάδα εκπαιδευομένων ασχολήθηκε με το ρόλο του καφέ στην παραδοσιακή και σύγχρονη ελληνική κοινωνία.
  • Τις ζωγραφικές τους ικανότητες μέσα από έργα που δημιούργησαν θα δείξει η ομάδα που επέλεξε το project με  θέμα: «το υγρό στοιχείο στη ζωγραφική».
  • Η δημιουργία ψηφιακού βίντεο με θέμα την αντιμετώπιση του ρατσισμού είναι το θέμα του τρίτου project το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου. Στόχος του, είναι οι εκπαιδευόμενοι αφενός να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στις νέες τεχνολογίες (δημιουργία ψηφιακού βίντεο) και αφετέρου να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα αντιμετώπισης του ρατσισμού.
  • Τέλος τις υποκριτικές τους ικανότητες  θα παρουσιάσουν οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου που ασχολήθηκαν με  το θεατρικό έργο «Φον Δημητράκης»  του Δημήτρη Ψαθά.
Οι ενήλικοι εκπαιδευόμενοι του 1ου ΣΔΕ Λάρισας προσκαλούν το κοινό της πόλης μας να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή.
Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές εκπαιδευόμενων για το επόμενο σχολικό έτος 2014 – 2015 έχουν ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά στο Σχολείο που βρίσκεται στο κτήριο του 5ου Λυκείου Λάρισας – Ιουστινιανού & Κομνηνών - τηλέφωνο & fax: 2410 670950, e-mail: mail@sde-laris.lar.sch.gr, ώρες Επικοινωνίας: 17:00 - 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχόλιο παρακαλώ