Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ομιλία για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή στο 1ο ΣΔΕ Λάρισας






Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας να υποδεχθεί την προηγούμενη εβδομάδα τον αστυνόμο Β΄ κ. Χαϊδά Αντώνη της Τροχαίας Λάρισας ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίησης των εκπαιδευομένων μας σε θέματα οδικής  ασφάλειας, κυκλοφοριακής αγωγής και άλλων συναφών θεμάτων.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαϊδάς ενημέρωσε τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτικούς για την σωστή οδική συμπεριφορά των πεζών, ποδηλατών, οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετιστών, για τους κανόνες του Κ.Ο.Κ, για τις βασικές παραβάσεις των οδηγών και για την αναγκαιότητα τήρησης των οδικών σημάτων, της χρήσης της ζώνης και του κράνους. Μέσα από τα βίντεο και την αναφορά σε αληθινά δυστυχήματα κατανοήσαμε την αναγκαιότητα πιστής εφαρμογής των νόμων και των κανόνων  της τροχαίας για ασφαλή ταξίδια. Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις και απορίες από όλους.
Το σχολείο μας, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι ευχαριστούν θερμά τον κ. Χαϊδά για την  αναλυτική παρουσίαση και την ουσιαστική συμβολή του στην προαγωγή των σχετικών δεξιοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχόλιο παρακαλώ