Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη του 1ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας στον ΟΑΕΔ

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο του ΟΑΕΔ με θέμα «ΟΑΕΔ & Προγράμματα Απασχόλησης». Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των δράσεων του σχολείου, καθώς ένας από τους βασικούς στόχους των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας είναι  να ενταχθούν οι εκπαιδευόμενοι στην αγορά εργασίας ή να βελτιώσουν τη θέση τους στον χώρο της δουλειάς τους.
Τους εκπαιδευομένους του 1ου ΣΔΕ Λάρισας καλωσόρισε η Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας κ. Όλγα Τσιούρβα, παρουσιάζοντας το φορέα. Κατά την εισήγηση που ακολούθησε έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις παροχές ασφάλισης, στα προγράμματα απασχόλησης που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και τα προγράμματα κατάρτισης και συμβουλευτικής.  Η κ. Τσιούρβα απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων από την πλευρά των εκπαιδευόμενων το 70% των οποίων έχουν κάρτα ανεργίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως - σύμφωνα με την άποψη πολλών εκπαιδευομένων - είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι υπάρχουν δημόσιοι λειτουργοί σαν την κ. Τσιούρβα, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχόλιο παρακαλώ