Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Τελετή υποδοχής του 1ου ΣΔΕ Λάρισας

Το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας, που μετρά ήδη 12 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην πόλη μας, άνοιξε την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015, τις πόρτες του, στους χώρους του 5ο Λυκείου Λάρισας, για να χαιρετίσει για μια ακόμη φορά τη νέα σχολική χρονιά και για να καλωσορίσει τους μαθητές του, τόσο αυτούς που πρ
όκειται να ολοκληρώσουν φέτος τις σπουδές τους όσο και αυτούς που μόλις εγγράφηκαν και ξεκινούν τώρα τον διετή κύκλο των σπουδών τους.
Η εκδήλωση σχεδιάστηκε και ετοιμάστηκε, όπως κάθε χρόνο, από τους εκπαιδευόμενους της δεύτερης τάξης, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, και είχε βασικό στόχο την εγκάρδια υποδοχή των νέων συμμαθητών τους, την οποία έχουν πράγματι ανάγκη σ’ αυτό το νέο τους βήμα.
Η εκδήλωση άρχισε με την ακολουθία του αγιασμού, την οποία διαδέχθηκαν χαιρετισμοί από εκπροσώπους των πολιτικών και εκπαιδευτικών αρχών. Ακολούθησε μικρό θεατρικό με τον τίτλο «Στο σχολείο μας και πάλι: πέρυσι και τώρα….», μια πρωτότυπη παραγωγή του 1ου ΣΔΕ Λάρισας, στην οποία παρουσιάστηκαν με ζωντανό και ευχάριστο τρόπο οι εμπειρίες από την φοίτηση και τη ζωή στο ΣΔΕ, καθώς και οι αρχές και οι σκοποί της λειτουργίας του σχολείου. Στη συνέχεια οι μαθητές που ήδη φοιτούν παρέδωσαν στους νέους εκπαιδευόμενους έναν φάκελο με σχολικά είδη και κάρτες με μηνύματα-ευχές για την φοίτησή τους, η οποία μόλις ξεκινά. Έπειτα, οι μαθητές του Β’ επιπέδου τους δεξιώθηκαν μέσα σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα.
Την τελετή υποδοχής τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ε. Αναστασοπούλου, ο σχ. Σύμβουλος πληροφορικής και πρόεδρος της ΕΕΠΕΚ κ. Δ. Κολοκοτρώνης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νεολαίας και Αθλητισμού, ο κ Α. Μπατζανούλης, ο Διευθυντής του 2ου ΣΔΕ Λάρισας κ. Γ. Τράντας, η Διευθύντρια του 3ου ΕΠΑΛ κ Β. Λάμπρου, παλαιότεροι εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί του σχολείου και μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων των μαθητών και του σχολείου.
Ας σημειωθεί ότι φέτος καταγράφηκε μεγάλη προσέλευση συμπολιτών μας που αποφάσισαν να γραφούν και να φοιτήσουν στο σχολείο.
Το προσωπικό του σχολείου συγχαίρει θερμά τους μαθητές που συνέβαλαν στην τελετή και εύχεται σε όλους μας ολόψυχα μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχόλιο παρακαλώ

Follow by Email