Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Καμία ευκαιρία .... χαμένη

Για το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας, καμία ευκαιρία δεν θα πρέπει να πάει χαμένη. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτή μας ώθησε ως σχολείο να λάβουμε φέτος για πρώτη φορά μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων, έναν εξαιρετικό θεσμό ανάπτυξης και εξέλιξης των εκπαιδευτικών οργανισμών (http://www.eduwebawards.gr/).
Ο διαγωνισμός προέβλεπε την υποβολή αίτησης και την αξιολόγηση του ιστοτόπου μας από εμπειρογνώμονες και ειδικούς κριτές, σε δύο φάσεις. Ο ιστότοπός μας ήταν ένας από πολύ μεγάλο αριθμό ιστοτόπων που αξιολογήθηκαν με αντικειμενικό και διαφανέστατο τρόπο, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε εκ του σύνεγγυς.
Να σημειωθεί ότι ο δικός μας ιστότοπος δεν έλαβε βραβείο. Έχει, ωστόσο, ιδιαίτερη σημασία για μας ότι μετείχαμε στην όλη διαδικασία, ότι υποβάλαμε αίτηση, αξιολογήσαμε και αξιολογηθήκαμε, είδαμε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία και διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά ότι η ελληνική εκπαίδευση είναι ολοζώντανος οργανισμός με τεράστια δυναμική και μακρά προοπτική.
Μέρος όλου αυτού είναι το 1ο ΣΔΕ Λάρισας, για το οποίο έστω και μια βεβαίωση συμμετοχής έχει μεγάλη αξία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχόλιο παρακαλώ