Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Επίσκεψη του δημοσιογράφου κ. Γιαννακόπουλου στο 1ο Σ.Δ.Ε. ΛάρισαςΣτο πλαίσιο του μαθήματος του Γλωσσικού Γραμματισμού και με την ολοκλήρωση της διδασκαλίας της ενότητας «Κριτική Προσέγγιση στο Δημοσιογραφικό Λόγο», ο δημοσιογράφος κ. Γιαννακόπουλος επισκέφθηκε το 1ο Σ.Δ.Ε. Λάρισας την Τρίτη
28 Ιανουαρίου 2014 και είχε αρκετά εποικοδομητική συνεργασία με τους εκπαιδευόμενους. Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε μια αρχική εισήγηση στους εκπαιδευόμενους σχετικά με τα ζητήματα της είδησης και του τρόπου με τον οποίο συντάσσεται, ενώ οι εκπαιδευόμενοι εξέφρασαν ποικίλες απορίες για τα ζητήματα αυτά. Στην ενδιαφέρουσα συνάντηση συζητήθηκαν επίσης οι διαφορές μεταξύ έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε ο σημερινός πολίτης να ενημερωθεί με αξιόπιστο τρόπο και με πληρότητα και πολλά άλλα.
Τέλος ο κ. Γιαννακόπουλος συμβούλεψε τους εκπαιδευόμενους να μην αρκούνται σε μια πηγή ενημέρωσης, να διαβάζουν περισσότερα του ενός μέσα μαζικής ενημέρωσης και να έχουν κριτική και στοχαστική στάση απέναντι στις ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχόλιο παρακαλώ

Follow by Email