Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου ΣΔΕ Λάρισας με θέμα το «Συνεταιρίζεσθαι» : Η περίπτωση του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας-Πιερίας «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς»


Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου οι εκπαιδευόμενοι του 1ου ΣΔΕ Λάρισας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα κατάστημα αυτόματης πώλησης γάλακτος και να ενημερωθούν για την πρωτότυπη ιδέα του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας-Πιερίας «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» στα πλαίσια της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς», κ. Ανδρέας Χαρδαλούπας, μίλησε για τη δημιουργία, την εξέλιξη και τα σχέδια του συνεταιρισμού, ο οποίος ιδρύθηκε το 2010 και απαρτίζεται σήμερα από 102 γαλακτοπαραγωγούς, και απάντησε σε ερωτήσεις των εκπαιδευομένων.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα των κ. Χαρδαλούπα για τη διάθεση και το χρόνο που αφιέρωσε, τον γενικό διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Γκουγκουλιά για την παρουσία του, τον τεχνικό του συνεταιρισμού για την υποστήριξη της δράσης και όλα τα μέλη του συνεταιρισμού για το γάλα που προσφέρθηκε στο τέλος της συνάντησης.
Η ενημερωτική συνάντηση  άφησε μια πολύ καλή «γεύση» στους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές και έκλεισε με την διάθεση συνέχισης της  επικοινωνίας και των εκπαιδευτικών συναντήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχόλιο παρακαλώ

Follow by Email